Οπτικοποίηση της πληρότητας με φυσική και ποιητική διάθεση

ΠΛΕΡΙΑ

S & Team - Πλέρια

Η ιστορία

Ο πελάτης μας προσέγγισε με σκοπό τη συμβολή μας στη δημιουργία ενός σύγχρονου παντοπωλείου στην πόλη της Ρόδου, με έμφαση στη διάθεση μοναδικών φυσικών προϊόντων, δυσεύρετων στη συγκεκριμένη αγορά.

Υπηρεσίες

Research, Brand Strategy, Τοποθέτηση Brand, Σχεδιασμός Λογοτύπου, Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, Συγγραφή Κειμένων, Εικονογράφηση
S & Team -
S & Team -

Το όνομα

H λέξη «πλέρια» είναι επίρρημα και σημαίνει πλήρως, τέλεια, χωρίς ψεγάδι. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από το όραμα του ιδιοκτήτη, το οποίο ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα διέθετε μοναδικά εκλεκτά προϊόντα, επιλεγμένα για να δημιουργούν στον καταναλωτή ένα αίσθημα πληρότητας μέσα από τη γεύση, τη φυσικότητα και τη διατροφική αξία. Ο Κωστής Παλαμάς σε ένα ποίημά του έγραφε: “όσο γνωρίζεις πιο καλά, τόσο αγαπάς πιο πλέρια”.

Το λογότυπο και η οπτική ταυτότητα

Ξεκινώντας να οπτικοποιούμε το brand, σχεδιάσαμε ένα τυπογραφικό λογότυπο το οποίο παραπέμπει στην ποιητική φύση του ονόματος, ενώ μέσα από τις εικαστικές παρεμβάσεις των χαρακτήρων, αποδώσαμε τη φυσικότητα και γλυκύτητα του brand.
Η οπτική ταυτότητα χαρακτηρίζεται από μια απλότητα στον σχεδιασμό, που συνδυάζει τυπογραφικά στοιχεία, μια γήινη παλέτα χρωμάτων, ενώ η επιλογή ειδικών χαρτιών σε συνδυασμό με τη βαθυτυπία δημιουργούν τη φυσική αίσθηση επαφής με το brand. Η οπτική ταυτότητα επεκτείνεται μέσα από την εισαγωγή εικονογραφικών στοιχείων τα οποία διακοσμούν τόσο τις εφαρμογές όσο και το εσωτερικό του καταστήματος ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το πρωταρχικό όραμα.

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -