Ολοκληρωμένες λύσεις για οπτική επικοινωνία μέσα από ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

S & Team-Communication

Communication

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για οπτική επικοινωνία, σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Διαθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση να αναπτύξουμε όλα τα μέσα που δίνουν ζωή σε ένα brand, στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό με τον ιδανικό τρόπο. Παίρνουμε στρατηγικές αποφάσεις για την επιτυχή τοποθέτηση του brand στην αγορά. Όταν ένα brand επικοινωνεί με το κοινό του, μέσα από οποιοδήποτε μέσο, έντυπο, social media, καμπάνια, εκθεσιακό περίπτερο, οφείλει να είναι συνεπές απέναντι στην οπτική ταυτότητά του και να μην έχει ανακολουθίες στον τρόπο που επικοινωνεί. Αυτό δημιουργεί μια συνοχή που εξασφαλίζει μια ολιστική αναγνωρισιμότητα του brand ανεξαρτήτως εφαρμογής. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές επικοινωνίας, οι οποίες προσαρμόζονται στο εκάστοτε budget. Δεν υπάρχει μία μοναδική «συνταγή» επιτυχίας που να ταιριάζει σε όλα τα brands, γι’ αυτό εντοπίζουμε και προτείνουμε τις ενέργειες εκείνες που θα βοηθήσουν να πετύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Αποτελεσματικότητα σε κάθε επαφή με το κοινό

Research & Strategy

Μελετάμε την αγορά και οργανώνουμε ένα ολιστικό πλάνο επικοινωνίας που εφαρμόζεται σε όλα τα κανάλια. Εντοπίζουμε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της επικοινωνίας του brand με το κοινό και προσφέρουμε λύσεις που φέρνουν αποτελέσματα. Ο τελικός μας στόχος είναι το brand να μπει στις ζωές των ανθρώπων που θα το αγαπήσουν.

Brand Storytelling

Κάθε brand έχει μία ιστορία να πει – εμείς είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι αυτή η ιστορία θα μεταφραστεί σε επικοινωνία που θα αποτελέσει τον πυλώνα της στρατηγικής. Αξιοποιώντας τις αξίες και την ιστορία του brand δημιουργούμε μία αυθεντική εικόνα με την οποία το κοινό μας μπορεί πραγματικά να συνδεθεί.

Campaign Concepts

Προτείνουμε ολοκληρωμένες καμπάνιες ανάλογα με τον στόχο και τις παραμέτρους που έχουμε θέσει. Δίνουμε ρεαλιστικές λύσεις που εφαρμόζονται σε όλες τις πλατφόρμες, σύμφωνα με τους στόχους μας. Ο σκοπός μας είναι πάντα να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα και να τοποθετήσουμε το brand στο μυαλό του κοινού, έχοντας τον έλεγχο της εικόνας του.

Art Direction

Το οπτικοακουστικό υλικό που χρησιμοποιεί ένα brand για να επικοινωνήσει με το κοινό του πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με την προσωπικότητά του, ακριβώς όπως οι λέξεις του. Δίνουμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις στους συνεργάτες που έχουν αναλάβει τη φωτογράφηση ή/και βιντεογράφηση, ώστε να μείνουμε συνεπείς στην ιστορία του brand και να δημιουργήσουμε περιεχόμενο με συνέχεια.

Digital Marketing

Το digital marketing περιλαμβάνει όλα τα «ψηφιακά εργαλεία» που μπορούμε να αξιοποιήσουμε προκειμένου να φέρουμε σε επαφή ένα brand με το κοινό του. Η δημιουργία περιεχομένου για social media, οι διαδικτυακές καμπάνιες, όπως και η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης αποτελούν ορισμένα μόνο από τα μέσα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Προηγείται πάντα η στρατηγική στην οποία καταλήγουμε από κοινού, βάσει της ταυτότητας του brand, του κοινού του και των στόχων σας.

Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το μέρος στο οποίο το κοινό ανατρέχει για να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα ενός brand. Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή κειμένων, τη δημιουργία του οπτικού περιεχομένου, αλλά και την έρευνα που θα οδηγήσει στους πυλώνες επικοινωνίας που θα εφαρμοστούν σε όλα τα κανάλια.