Ένα lookbook που ‘τραβάει’ τα βλέμματα εταιριών γυναικείας μόδας

DAVARIS TEXTILES

S & Team - Davaris Textiles

Η ιστορία

Δύο φορές τον χρόνο, κάθε χρόνο, την άνοιξη και το φθινόπωρο, η Davaris Textiles δημιουργεί ένα lookbook για να επικοινωνήσει στους πελάτες της τις τάσεις μόδας και να προωθήσει τις αντίστοιχες συλλογές υφασμάτων της. Το lookbook σχεδιαζόταν πάντα in-house, μέχρι και πρόσφατα, όπου αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν για να προσφέρουμε τη δική μας οπτική. Και αυτό ακριβώς κάναμε. 

Yπηρεσίες

Research, Σχεδιασμός εντύπου, Συγγραφή Κειμένων
S & Team -

Ο σχεδιασμός του lookbook

Επικεντρωθήκαμε στον σχεδιασμό του layout, με την πρόθεση το lookbook να αποτελεί πηγή έμπνευσης για σχεδιαστές μόδας και κατ’ επέκταση να πετυχαίνει τον απώτερο στόχο του: την αποτελεσματική προώθηση των συλλογών της Davaris Textiles. Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Davaris Textiles αποφασίσαμε να χωρίσουμε το έντυπο σε δύο βασικές κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία εστιάζει στα βασικά χρώματα της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2018 – 2019 ενώ στη δεύτερη παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις. Σε κάθε ενότητα χρώματος έχουμε αφιερώσει δύο διαδοχικά σαλόνια. Η αρχή κάθε ενότητας σηματοδοτείται από μία σελίδα σε χρώμα που συνοδεύεται από ενδεικτικές προτάσεις ποιοτήτων υφασμάτων του αντίστοιχου χρώματος. Στο δεύτερο σαλόνι κάθε ενότητας, τοποθετήσαμε μία μονοχρωματική φωτογραφία η οποία ενισχύει την αίσθηση του χρώματος, σε συνδυασμό με φωτογραφίες runways που υπογραμμίζουν την τάση. Σε γενικές γραμμές, η ‘γενναιόδωρη’ χρήση λευκού χρώματος ‘δίνει χώρο’ στις φωτογραφίες και επιτρέπει στον αναγνώστη να επικεντρωθεί στα βασικά σημεία του lookbook.

S & Team -
S & Team -
S & Team -

Testimonial

Η συνεργασία μας με την S & Team κύλησε πολύ ομαλά και θετικά! Είναι άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν και αυτό αποτυπώνεται και στις άμεσες λύσεις που μας έδωσαν όπου χρειάστηκε.
Γνωρίζουν τη δουλειά τους και ξέρουν πώς να καθοδηγήσουν τον πελάτη για να καταφέρουν

το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους φάνηκε αμέσως και έκανε μεγάλη διαφορά καθώς λάβαμε πολλά θετικά σχόλια.

Νίνα Ντάβαρη
Buyer Davaris Textiles