Η συσκευασία θα πρέπει να αντανακλά το χαρακτήρα του brand και να επικοινωνεί τις αξίες του

S & Team-Σχεδιασμός Συσκευασίας

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Μια πετυχημένη συσκευασία δίνει την υπόσχεση εμπειρίας του προϊόντος. Ο σχεδιασμός συσκευασίας πρέπει να αντιπροσωπεύει τις αξίες του προϊόντος και κατ’ επέκταση μέσω του design να καταφέρει να το συνδέσει με το κοινό του. Στην S & Team σχεδιάζουμε συσκευασίες με υπεραξία, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην αγορά. Ξεκινάμε να σχεδιάζουμε αφού πρώτα διασαφηνίσουμε μαζί την υπόσχεση που δίνει το προϊόν σας στον υποψήφιο καταναλωτή. Επενδύουμε χρόνο σε αυτό το στάδιο προκειμένου να κατανοήσουμε εις βάθος το προϊόν σας: ερευνούμε τον ανταγωνισμό, το κοινό που στοχεύουμε, καθώς επίσης ορίζουμε σε συνεργασία μαζί σας την τελική τοποθέτησή του. Αφού οριστικοποιήσουμε όλα τα παραπάνω ακολουθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας. Καθ’ αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να σας ξεχωρίσει το κοινό, βλέποντας μία συσκευασία που έχει «κάτι ουσιαστικό να πει», με σκοπό την εμπορική επιτυχία και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Θέλουμε το κοινό να το αγαπήσει και να το αγοράζει ξανά και ξανά.

Services

Επιλογή ονόματος
Δημιουργία λογοτύπου
Σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων
Σχεδιασμός ετικετών
Εικονογράφηση συσκευασίας
Έρευνα υλικών συσκευασία

Συσκευασίες που αποφέρουν εμπορική επιτυχία

Έρευνα Υλικών & Παραγωγής

Για να είναι ολοκληρωμένος ο σχεδιασμός συσκευασίας και να διασφαλίσουμε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, η έρευνα συμπεριλαμβάνει αναζήτηση περιεκτών, χαρτιών, ειδικών υλικών, επεξεργασιών εκτύπωσης, ειδικών κατασκευών κ.α. Πάντα με την στρατηγική που έχουμε προκαθορίσει σας προτείνουμε μοναδικές επιλογές που αναδεικνύουν το προϊόν σας.

Επίβλεψη Παραγωγής

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε σχεδιάσει να αποδοθεί σωστά στο τελικό αποτέλεσμα. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας στη συνέχεια αναλαμβάνουμε τη διαδικασία παραγωγής με επιλεγμένους συνεργάτες. Είμαστε πάντα «από πάνω» κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο.

Επικοινωνία Προϊόντος

Η δουλειά μας δεν σταματά όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας και η παραγωγή του. Παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε στη συνέχεια, είτε αυτό αφορά σχεδιασμό ιστοσελίδας, δημιουργία προωθητικών υλικών, καθοδήγηση ως προς την επικοινωνία του σε επίπεδο content, φωτογράφισης ή και σχεδιασμού περιπτέρου στο πλαίσιο μίας έκθεσης.