Η συσκευασία θα πρέπει να αντανακλά το χαρακτήρα του brand και να επικοινωνεί τις αξίες του

S & Team-Packaging

Packaging

Μια πετυχημένη συσκευασία δίνει την υπόσχεση εμπειρίας του προϊόντος. Ο σχεδιασμός συσκευασίας πρέπει να αντιπροσωπεύει τις αξίες του προϊόντος και κατ’ επέκταση μέσω του design να καταφέρει να το συνδέσει με το κοινό του. Στην S & Team σχεδιάζουμε συσκευασίες με υπεραξία, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην αγορά. Ξεκινάμε να σχεδιάζουμε αφού πρώτα διασαφηνίσουμε μαζί την υπόσχεση που δίνει το προϊόν σας στον υποψήφιο καταναλωτή. Επενδύουμε χρόνο σε αυτό το στάδιο προκειμένου να κατανοήσουμε εις βάθος το προϊόν: ερευνούμε τον ανταγωνισμό, το κοινό που στοχεύουμε, καθώς επίσης ορίζουμε σε συνεργασία μαζί σας την τελική τοποθέτησή του. Αφού οριστικοποιήσουμε όλα τα παραπάνω ακολουθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας. Καθ’ αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να ξεχωρίσει στα μάτια του κοινού, βλέποντας μία συσκευασία που έχει «κάτι ουσιαστικό να πει», με σκοπό την εμπορική επιτυχία και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Θέλουμε το κοινό να το αγαπήσει και να το αγοράζει ξανά και ξανά.

Services

Επιλογή Ονόματος
Δημιουργία Λογοτύπου
Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντων
Εικονογράφηση
Έρευνα Υλικών Συσκευασίας
Επικοινωνία Προϊόντος

Συσκευασίες που αποφέρουν εμπορική επιτυχία

Επιλογή Ονόματος

Επιλέγουμε το όνομα ερευνώντας τις διάφορες κατευθύνσεις που μπορεί να ακολουθήσει ένα brand, βασιζόμενοι στην προσωπικότητά του. Το όνομα του brand είναι μία από τις πρώτες του επαφές με το κοινό του. Προτείνουμε ονόματα τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή του κοινού και θα δημιουργήσουν μία καλή πρώτη εντύπωση. Για κάθε μία πρόταση ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα του domain και των social media handles.

Δημιουργία Λογοτύπου

Το λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της οπτικοποίησης της προσωπικότητας του brand. Μετά από τη μελέτη του brand, δημιουργούμε ένα λογότυπο που θα αντιπροσωπεύει όλα τα χαρακτηριστικά του, τις αξίες, την υπόσχεσή του στο κοινό. Ο στόχος είναι να δώσουμε στη μάρκα ένα αναγνωρίσιμο σήμα που υπενθυμίζει στον καταναλωτή την θετική εμπειρία του μαζί της.

Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντων

Η συσκευασία ενός προϊόντος είναι ένα κομβικό μέρος της επαφής του κοινού με τη μάρκα μας. Είναι η απτή πλευρά του brand και καθορίζει την αρνητική ή θετική ποιότητα της εμπειρίας του καταναλωτή. Γι’ αυτό το λόγο, δίνουμε βάρος όχι μόνο στην αισθητική και τη συνοχή της οπτικής ταυτότητας του brand, αλλά και στη λειτουργικότητα.

Εικονογράφηση

Δημιουργώντας την συσκευασία ενός προϊόντος, συχνά προκύπτει η ανάγκη για εικονογραφήσεις που εμπλουτίζουν την αφήγηση μίας μάρκας. Σε αυτή την περίπτωση, ο σχεδιασμός των εικονογραφήσεων γίνεται από την ομάδα μας, με βάση την κατεύθυνση που έχουμε δώσει.

Έρευνα Υλικών Συσκευασίας

Για να είναι ολοκληρωμένος ο σχεδιασμός συσκευασίας και να διασφαλίσουμε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, η έρευνα συμπεριλαμβάνει αναζήτηση περιεκτών, χαρτιών, ειδικών υλικών, επεξεργασιών εκτύπωσης, ειδικών κατασκευών κ.α. Πάντα με την στρατηγική που έχουμε προκαθορίσει, προτείνουμε μοναδικές επιλογές που αναδεικνύουν το προϊόν.

Επικοινωνία Προϊόντος

Η δουλειά μας δεν σταματά όταν ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός συσκευασίας και η παραγωγή του. Παραμένουμε δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε στη συνέχεια, είτε αυτό αφορά σχεδιασμό ιστοσελίδας, δημιουργία προωθητικών υλικών, καθοδήγηση ως προς την επικοινωνία του σε επίπεδο content, φωτογράφισης ή και σχεδιασμού περιπτέρου στο πλαίσιο μίας έκθεσης.