Αναπτύσσουμε ειλικρινείς σχέσεις και ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες μας, που φέρνουν αποτελέσματα

Η S & Team δημιουργήθηκε το 1998 με σκοπό να σχεδιάζει brand με αντίκτυπο στους ανθρώπους. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας και τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια ενός project, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Μαζί ξεκαθαρίζουμε το όραμα και τις αξίες του brand καθώς και το κοινό του, ώστε οι αποφάσεις μας να βασίζονται σε γερά θεμέλια. Αποφάσεις που μεταφράζονται σε design που όχι μόνο κερδίζει την προσοχή του κόσμου, αλλά παράλληλα ‘χτίζει’ συναισθηματικό δεσμό μαζί τους.

Δημιουργούμε
με βάση τις
αξίες μας

Σαφήνεια

Φιλτράρουμε τα δεδομένα, παίρνουμε στοχευμένες αποφάσεις και σχεδιάζουμε κρατώντας την ουσία. Στόχος είναι στα brand που δημιουργούμε, να είναι σαφής ο σκοπός και το μήνυμα που επικοινωνούν στο κοινό τους, σε όλο το φάσμα των εφαρμογών. Μέσα από την κειμενογράφηση, το design και κάθε μορφή επικοινωνίας, βοηθάμε τα brands να διηγηθούν την ιστορία τους και να πετύχουν τους στρατηγικούς σκοπούς τους.

Υπευθυνότητα

Έχουμε πλήρη γνώση και εποπτεία κάθε έργου, από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Όλη η διαδικασία ενός έργου αποτελείται από πολλά στάδια και ενέργειες, όπου απαιτείται αφοσίωση, επαγρύπνηση και η ικανότητα λήψης ουσιαστικών αποφάσεων. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε πρόκληση και να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι σε εμάς επενδύετε το μέλλον του brand σας – γι’ αυτό είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα και θέλουμε μαζί μας να αισθάνεστε ασφάλεια.

 

Αυτό που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να χαμογελούν

Φιλικότητα

Οι πελάτες μας λένε ότι αισθάνονται σαν το σπίτι τους στο γραφείο μας. Είμαστε φιλικοί και έχουμε μια αισιόδοξη οπτική σε όλες μας τις ενέργειες. Πιστεύουμε στο χαμόγελο, στη θετική διάθεση και στις ειλικρινείς σχέσεις. Έτσι δημιουργείται ένα φιλικό κλίμα που βοηθάει στην συνεννόηση και την επιτυχημένη συνεργασία. Ακούμε με πραγματικό ενδιαφέρον τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, όπως θα σας άκουγε ένας φίλος που γνωρίζει και τον τρόπο να σας βοηθήσει.

Καλαισθησία

Στο γραφείο μας η αισθητική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο που σχεδιάζουμε. Ανεξαρτήτως της εφαρμογής, φροντίζουμε πάντα ώστε το οπτικό αποτέλεσμα του design να είναι προσεγμένο και να προσελκύει το μάτι του θεατή, γνωρίζοντας πως ο άνθρωπος εκ φύσεως έχει την τάση να ελκύεται από την ομορφιά. Τα εικαστικά στοιχεία, η επιλογή των υλικών, η σωστή δομή και η κατάλληλη ισορροπία, συνδυάζονται αρμονικά αποδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Αξιοποιούμε την πολυφωνία διαφορετικών προσωπικοτήτων, οι οποίες συνδυάζονται σε ένα αρμονικό σύνολο
S & Team -

ΕυάγγελοςΣπηλιόπουλος

Managing Director
Ο Ευάγγελος ξεκίνησε το γραφείο το 1998 και επιβλέπει όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, για να έχει επιτυχία το brand. Του αρέσει πολύ ο καφές, γι΄αυτό τα πολλά σχετικά project δεν είναι τυχαία. Του αρέσουν οι συναντήσεις, να ακούει ιστορίες ανθρώπων και το τι θέλουν να επιτύχουν.
S & Team -

ΛεωνίδαςΙατρίδης

Graphic Designer
Πίσω απο ένα πετυχημένο brand, κρύβεται μια ωραία ιδέα. Ο Λεωνίδας είναι εκείνος που δίνει ζωή στην ιδέα αυτή: δίνει σχήμα, χρώμα, ταυτότητα. Λατρεύει τις δημιουργικές ιδέες, τα σωστά brief, τη λεπτομέρεια στο design και την οργάνωση. Α, επίσης του αρέσουν τα γλυκά.
S & Team -

Βιργινία Ανδρονίκου

Graphic Designer, Illustrator
Της Βιργινίας της αρέσουν τα χρώματα και οι καθαρές γραμμές. Ήρεμη δύναμη, πολύ καλή στη συζήτηση και στην ανταλλαγή απόψεων. Ακούει, σκέφτεται, σχεδιάζει. Της αρέσει η μουσική, η γυμναστική και τα ταξίδια.
S & Team -

ConstantineDobrovolsky

Graphic Designer
Ο Κωνσταντίνος είναι αυτό που βλέπετε, χαρούμενος. Θα ακούσει πριν σχεδιάσει, θα σκεφτεί καλά πριν προτείνει και πάντα τεκμηριώνει τις αποφάσεις του. Ήρεμος, χαρούμενος άνθρωπος, θετικός. Του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική και τρελαίνεται για την παρέα της Λούι.
S & Team -

ΜάντυΒλασσοπούλου

Κειμενογράφος
H Μάντυ είναι ο άνθρωπος που μετατρέπει την προσωπικότητα του brand σε λέξεις. Της αρέσει να συζητάει για καινούριες ιδέες και να δημιουργεί ιστορίες. Όταν δεν γράφει, βλέπει ταινίες, διαβάζει ό,τι πέφτει στα χέρια της και (προσπαθεί να) μαγειρεύει.