Αναπτύσσουμε ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας, ακούμε και δίνουμε λύσεις που φέρνουν αποτελέσματα

H S & Team είναι μία ομάδα από επαγγελματίες στον χώρο του branding που καθοδηγούνται από έναν κοινό στόχο: να παράγουμε εξαιρετική δουλειά. Σχεδιάζουμε brands που κάνουν τα πρώτα τους βήματα ή θέλουν να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους, με βάση τη μελέτη και την έρευνα. Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στη σωστή ανάγνωση του brand που βασίζεται στην πολυετή εμπειρία μας, από τη δημιουργία του γραφείου μας το 1998 μέχρι σήμερα. Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, ακούμε με ενσυναίσθηση τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και συνεργαζόμαστε μαζί τους σε όλα τα στάδια του project, ώστε να δημιουργήσουμε ένα brand με πραγματικό αντίκτυπο, το οποίο θα μπορεί να σταθεί στην αγορά για πολύ καιρό.

Δημιουργούμε
με βάση τις
αξίες μας

Καθαρό μήνυμα

Φιλτράρουμε τα δεδομένα, παίρνουμε στοχευμένες αποφάσεις και σχεδιάζουμε κρατώντας την ουσία. Στόχος είναι στα brand που δημιουργούμε, να είναι σαφής ο σκοπός και το μήνυμα που επικοινωνούν στο κοινό τους, σε όλο το φάσμα των εφαρμογών. Αξιοποιώντας την κειμενογράφηση, το design και κάθε μορφή επικοινωνίας, βοηθάμε τα brands να διηγηθούν την ιστορία τους και να πετύχουν τους στρατηγικούς σκοπούς τους.

Υπευθυνότητα

Έχουμε πλήρη γνώση και εποπτεία κάθε έργου, από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Όλη η διαδικασία ενός έργου αποτελείται από πολλά στάδια και ενέργειες, όπου απαιτείται αφοσίωση, επαγρύπνηση και η ικανότητα λήψης ουσιαστικών αποφάσεων. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε πρόκληση και να εγγυηθούμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι σε εμάς επενδύετε το μέλλον του brand σας – γι’ αυτό είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα και θέλουμε μαζί μας να αισθάνεστε ασφάλεια.

 

Αυτό που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να χαμογελούν

Φιλικότητα

Όταν μας εμπιστεύεστε το brand σας, κάνετε μία επένδυση για την οποία θέλουμε να νιώθετε σιγουριά. Γι’ αυτό ακούμε με πραγματικό ενδιαφέρον τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, προκειμένου να βρούμε τον καλύτερο δρόμο προς την επίτευξή τους. Πιστεύουμε στο χαμόγελο, στην θετική διάθεση και στις ειλικρινές σχέσεις, γιατί θεωρούμε ότι έτσι δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα που βοηθάει στην συνεννόηση και την επιτυχημένη συνεργασία.

Αξιοποιούμε την πολυφωνία διαφορετικών προσωπικοτήτων, οι οποίες συνδυάζονται σε ένα αρμονικό σύνολο
S & Team -

ΕυάγγελοςΣπηλιόπουλος

Managing Director
Ο Ευάγγελος ξεκίνησε το γραφείο το 1998 και επιβλέπει όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, για να έχει επιτυχία το brand. Του αρέσει πολύ ο καφές, γι΄αυτό τα πολλά σχετικά project δεν είναι τυχαία. Του αρέσουν οι συναντήσεις, να ακούει ιστορίες ανθρώπων και το τι θέλουν να επιτύχουν.
S & Team -

ΛεωνίδαςΙατρίδης

Graphic Designer
Πίσω απο ένα πετυχημένο brand, κρύβεται μια ωραία ιδέα. Ο Λεωνίδας είναι εκείνος που δίνει ζωή στην ιδέα αυτή: δίνει σχήμα, χρώμα, ταυτότητα. Λατρεύει τις δημιουργικές ιδέες, τα σωστά brief, τη λεπτομέρεια στο design και την οργάνωση. Α, επίσης του αρέσουν τα γλυκά.
S & Team -

Βιργινία Ανδρονίκου

Graphic Designer, Illustrator
Της Βιργινίας της αρέσουν τα χρώματα και οι καθαρές γραμμές. Ήρεμη δύναμη, πολύ καλή στη συζήτηση και στην ανταλλαγή απόψεων. Ακούει, σκέφτεται, σχεδιάζει. Της αρέσει η μουσική, η γυμναστική και τα ταξίδια.
S & Team -

ConstantineDobrovolsky

Graphic Designer
Ο Κωνσταντίνος είναι αυτό που βλέπετε, χαρούμενος. Θα ακούσει πριν σχεδιάσει, θα σκεφτεί καλά πριν προτείνει και πάντα τεκμηριώνει τις αποφάσεις του. Ήρεμος, χαρούμενος άνθρωπος, θετικός. Του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική και τρελαίνεται για την παρέα της Λούι.
S & Team -

ΜάντυΒλασσοπούλου

Κειμενογράφος
H Μάντυ είναι ο άνθρωπος που μετατρέπει την προσωπικότητα του brand σε λέξεις. Της αρέσει να συζητάει για καινούριες ιδέες και να δημιουργεί ιστορίες. Όταν δεν γράφει, βλέπει ταινίες, διαβάζει ό,τι πέφτει στα χέρια της και (προσπαθεί να) μαγειρεύει.