Κάθε προϊόν ή υπηρεσία έχουν μία ωραία ιστορία να πουν. Εμείς φροντίζουμε να ακουστεί

S & Team-Επιλογή Ονόματος

Επιλογή Ονόματος

H επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος είναι από τα θεμελιώδη στοιχεία που  θα απομνημονεύσει πρώτα ο υποψήφιος πελάτης, η μαγική λέξη που θα τον συσχετίσει με την εμπειρία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Για να γίνει πετυχημένο οφείλει να συνάδει στη στρατηγική του και να μπορεί να επικοινωνήσει το μήνυμά του. Στην S & Team μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το brand name σας, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη διαδικασία. Αναλύοντας το brief, αποσαφηνίζουμε τις ουσιαστικές ανάγκες, για να ορίσουμε τον σκοπό του brand και κατ’ επέκταση της κατεύθυνσης του ονόματος. Στην συνέχεια κάνουμε έρευνα, προτείνουμε και καταλήγουμε σε ένα brand name που θέτει τις βάσεις για το branding και τις ενέργειες επικοινωνίας. Σημαντικός παράγοντας επιλογής ονόματος είναι να υπάρχει διαθέσιμο ως domain name για την ιστοσελίδα και τα social media.

Κάθε brand name πρεσβεύει μια προσωπικότητα

Κατευθύνσεις Ονοματοδοσίας

Υπάρχουν πολλές κατευθύνεις ονοματοδοσίας μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει η επιλογή ονόματος: σε ποια γλώσσα πρέπει να είναι, εάν θα είναι περιγραφικό, αλληγορικό ή μία επινοημένη λέξη. Σημαντικά κριτήρια είναι το αντικείμενο του brand, το κοινό που στοχεύει και η στρατηγική που έχουμε θέσει.  

Τι προσφέρει το σωστό όνομα

Η σωστή επιλογή ονόματος θέτει τις βάσεις για την επιτυχία του brand. Γνωρίζουμε πλέον πως θα μιλήσουμε, τι ιστορία έχουμε να διηγηθούμε, τον τόνο της φωνής, τον τρόπο να προσεγγίσουμε το κοινό μας και πως θα το κάνουμε να μας αγαπήσει. Είμαστε σίγουροι πως όταν ο κόσμος συναντήσει το brand, θα έχει την προσοχή του.

Κατοχύρωση Domain Νame

Όταν έρθει η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις ονοματοδοσίας, έχουμε ήδη εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές domain name κάθε πρότασης, προκειμένου η τελική επιλογή ονόματος επιχείρησης ή προϊόντος να καλύπτει και αυτήν τη σημαντική παράμετρο. Στη συνέχεια, προχωράμε στην κατοχύρωση του επιλεγμένου domain name, ενώ θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση την κατοχύρωση της επωνυμίας σας στο αρμόδιο επιμελητήριο.