Τι είναι η συναισθηματική σύνδεση και πώς επηρεάζει θετικά το brand

Στην S&Team πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος να πετύχει ένα brand είναι να δημιουργήσει αυθεντικούς συναισθηματικούς δεσμούς με το κοινό του. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα brand το οποίο οι άνθρωποι θυμούνται και επιλέγουν συνειδητά, ξανά και ξανά. Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στη σωστή μελέτη του brand, τον εντοπισμό του  κοινού που θα μπορέσει να το αγαπήσει και την επένδυση στην καλλιέργεια αυτής της σύνδεσης – με αυτόν τον τρόπο η μάρκα αποκτά αναγνωρισιμότητα και η επένδυση φέρνει απτά αποτελέσματα.

Ο στόχος
πάντα είναι η
επιτυχία

Workshop

Οργανώνουμε ένα workshop, προκειμένου να συζητήσουμε για το project και να εντοπίσουμε τα επί μέρους στοιχεία του brand. Κατά τη διάρκεια του workshop αναλύουμε τον λόγο ύπαρξης, τον στόχο, τις αξίες, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το brand ξεχωριστό, έτσι ώστε να θέσουμε τα θεμέλια για την προσωπικότητά του και το κοινό στο οποίο θέλουμε να στοχεύσουμε. Τοποθετήσουμε το brand σωστά στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες και την εμπειρία μας. Αξιολογώντας τις διάφορες κατευθύνσεις που προκύπτουν από αυτή την πρώτη φάση, δημιουργούμε ένα σαφές μήνυμα που θα γίνει η βάση της στρατηγικής σχεδιασμού του brand.

Building the brand

Σε αυτό το στάδιο, αναλαμβάνουμε το κρίσιμο έργο της μετάφρασης των αποτελεσμάτων της μελέτης μας σε μία συνεκτική οπτική και αφηγηματική ταυτότητα. Σχεδιάζουμε το λογότυπο, την εταιρική ταυτότητα, τη συσκευασία, δημιουργούμε περιεχόμενο για τα μέσα επικοινωνίας με το κοινό, διευθύνουμε τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση, χτίζουμε την ιστοσελίδα του brand, δημιουργούμε το υπόβαθρο για την στρατηγική επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, συνθέτουμε μία ταυτότητα για το brand την οποία το κοινό αναγνωρίζει αμέσως –  άρα, μία ταυτότητα την οποία θυμάται και επιλέγει.

 

Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε αυθεντικούς συναισθηματικούς δεσμούς

Go-to-market

Καθορίζουμε τα κατάλληλα κανάλια μέσω των οποίων το brand θα συναντήσει το κοινό του. Αξιοποιώντας στρατηγικά την ταυτότητα της μάρκας και τις γνώσεις μας, δημιουργούμε και σχηματίζουμε τις σχέσεις μεταξύ του καταναλωτή και του brand, τόσο στον φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. Έτσι, έχει πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά και βρίσκεται συντονισμένο με τους ανθρώπους που θα το αγαπήσουν και θα το επιλέγουν.

On-going support

Σε μια αγορά που συνεχώς αλλάζει, με κοινό που εξελίσσεται, η δημιουργία και η διατήρηση μιας ουσιαστικής σύνδεσης είναι μια συνεχής πρόκληση. Ως έμπειροι επαγγελματίες στον χώρο του branding, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις αλλαγές της αγοράς, τα νεοεισερχόμενα brands και οποιοδήποτε νέο πεδίο σύνδεσης. Σας καθοδηγούμε και σας υποστηρίζουμε, εντοπίζοντας τις ευκαιρίες που θα εξελίξουν το brand και θα βελτιώσουν την επικοινωνία του με το κοινό, ώστε να μένει ανθεκτικό απέναντι στις πιθανές προκλήσεις.