Με γνώμονα τις στρατηγικές ανάγκες του brand, σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες πλοήγησης 

S & Team-Ιστοσελίδες

Ιστοσελίδες

Μία ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή παρουσία ενός brand στην αγορά. Ο σκοπός της είναι μέσω του σχεδιασμού, να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης που προσελκύει υποψήφιους πελάτες και τους προτρέπει να επιστρέψουν. Στην S & Team σχεδιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις ιστοσελίδων που σκοπό έχουν να αναγνωριστεί το brand και στο διαδίκτυο, αποφεύγοντας τη χρήση έτοιμων θεμάτων. Θεωρούμε ότι οι ανάγκες ενός brand με προσωπικότητα μπορεί να καλυφθεί μόνο με μια ιστοσελίδα κομμένη και ραμμένη γι’αυτό. Η διαδικασία που ακολουθούμε για το web design έχει ως εξής: πρώτα οργανώνουμε μαζί σας μία συνάντηση για να συζητήσουμε αναλυτικά το brief σας και στη συνέχεια αποφασίζουμε τη βασική δομή, τα keypages, το περιεχόμενο και τον τρόπο λειτουργίας. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία ιδανική ισορροπία μεταξύ design, ευκολίας πλοήγησης και λειτουργικότητας – ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες.

Ο στόχος μας είναι να αναγνωριστεί το brand

UI/UX

Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού της ιστοσελίδας πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η διασφάλιση της εύκολης, αποτελεσματικής και ευχάριστης εμπειρίας πλοήγησης για τον χρήστη. Μέσα από έρευνα των αναγκών του brand και μελέτη της αγοράς και του ανταγωνισμού, αποτυπώνουμε ένα σχεδιαστικό περιβάλλον το οποίο προσφέρει εύκολη εύρεση και ανάγνωση της πληροφορίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών. Το αποτέλεσμα είναι η ενίσχυση της θετικής αντίληψης για το brand.

Περιεχόμενο

Είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενο να αντικατοπτρίζει τις αξίες και την ποιότητα του brand, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την συγγραφή ποιοτικών και ευανάγνωστων κειμένων που συνδέουν το κοινό με το brand και είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Επίσης παρέχουμε τη δημιουργίας οπτικοακουστικού υλικού όπως, εικονογράφιση, infographics, φωτογράφιση ή παραγωγή video. Είναι πολύ σημαντικό η παραγωγή πρωτογενούς υλικού καθώς αυτό βοηθάει στο να διαφοροποιηθεί το brand από τον ανταγωνισμό.

Προγραμματισμός

Ανεξαρτήτως απαιτήσεων παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προγραμματισμού, που καλύπτουν όλο των φάσμα των ιστοσελίδων. Είτε πρόκειται για εταιρική, προϊοντική ή e-shop, εγγυούμαστε την σωστή και ομαλή λειτουργία, με ταχύτητα στην πλοήγηση και κατάλληλη διαμόρφωση του λειτουργικού για τις μηχανές αναζήτησης. Σε κάθε έργο, βασικό μέλημά μας είναι το responsive design, δηλαδή η ιστοσελίδα να ανταποκρίνεται και να λειτουργεί σωστά σε πολλές και διαφορετικές αναλύσεις οθονών, όπως smartphone και tablet.