Με γνώμονα τις στρατηγικές ανάγκες του brand, σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες πλοήγησης 

S & Team-Digital

Digital

Μία ιστοσελίδα αποτελεί την ψηφιακή παρουσία ενός brand στην αγορά. Ο σκοπός της είναι μέσω του σχεδιασμού, να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης που προσελκύει υποψήφιους πελάτες και τους προτρέπει να επιστρέψουν. Στην S & Team σχεδιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις ιστοσελίδων που σκοπό έχουν να αναγνωριστεί το brand και στο διαδίκτυο, αποφεύγοντας τη χρήση έτοιμων θεμάτων. Θεωρούμε ότι οι ανάγκες ενός brand με προσωπικότητα μπορεί να καλυφθεί μόνο με μια ιστοσελίδα κομμένη και ραμμένη γι’αυτό. Η διαδικασία που ακολουθούμε για το web design έχει ως εξής: πρώτα οργανώνουμε μαζί σας μία συνάντηση για να συζητήσουμε αναλυτικά το brief σας και στη συνέχεια αποφασίζουμε τη βασική δομή, τα keypages, το περιεχόμενο και τον τρόπο λειτουργίας.

Ο στόχος μας είναι να αναγνωριστεί το brand

Wireframing

Ξεκινάμε δημιουργώντας την οπτική αναπαράσταση της δομής του ιστότοπου, η οποία θα αποτελέσει τον οδηγό στο στάδιο του προγραμματισμού. Σε αυτό το σημείο, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε project, σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του περιεχομένου που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στο κοινό.

UX/UI

Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού της ιστοσελίδας πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η διασφάλιση της εύκολης, αποτελεσματικής και ευχάριστης εμπειρίας πλοήγησης για τον χρήστη. Μέσα από έρευνα των αναγκών του brand και μελέτη της αγοράς και του ανταγωνισμού, αποτυπώνουμε ένα περιβάλλον το οποίο προσφέρει εύκολη εύρεση και ανάγνωση της πληροφορίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών. Το αποτέλεσμα είναι η ενίσχυση της θετικής αντίληψης για το brand.

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα του brand αποτελεί τον ψηφιακό τόπο στον οποίο το brand συναντάει το κοινό του. Μεταφράζουμε την ταυτότητα του brand μας σε μία θετική ψηφιακή εμπειρία ανάλογη με την φυσική. Αξιοποιούμε στρατηγικά όλα τα στοιχεία του brand για να πετύχουμε μία ιδανική ισορροπία μεταξύ design, ευκολίας πλοήγησης και λειτουργικότητας – ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες.

Ε – Shop

Η κατασκευή ενός e-shop που αντιπροσωπεύει το brand είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια αγοραστική εμπειρία ευθυγραμμισμένη με την προσωπικότητα του brand.

Δημιουργία Περιεχομένου

Είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενο να αντικατοπτρίζει τις αξίες και την ποιότητα του brand, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την συγγραφή ευανάγνωστων κειμένων που συνδέουν το κοινό με το brand και είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Επίσης παρέχουμε τη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού όπως, εικονογράφηση, infographics, φωτογράφιση ή παραγωγή video. Η παραγωγή πρωτογενούς υλικού είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτό βοηθάει στη διαφοροποίηση του brand από τον ανταγωνισμό.

Development

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προγραμματισμού που καλύπτουν όλο των φάσμα των ιστοσελίδων. Είτε πρόκειται για εταιρική, προϊοντική ή e-shop, εγγυούμαστε την σωστή και ομαλή λειτουργία, με ταχύτητα στην πλοήγηση και κατάλληλη διαμόρφωση του λειτουργικού για τις μηχανές αναζήτησης. Σε κάθε έργο, βασικό μέλημά μας είναι το responsive design, δηλαδή η ιστοσελίδα να ανταποκρίνεται και να λειτουργεί σωστά σε πολλές και διαφορετικές αναλύσεις οθονών, όπως smartphone και tablet.