Ιστορίες

Η S & Team έγινε 19!

S & Team - Η S & Team έγινε 19!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας γενεθλίων της S & Team, και αυτόν τον Οκτώβριο γιορτάζουμε όχι ένα, ούτε δύο αλλά 19 φανταστικά χρόνια! Εάν κάνετε την πράξη στα γρήγορα, θα διαπιστώσετε ότι το γραφείο γεννήθηκε εκεί γύρω στα τέλη των 90’s. Και ναι, τότε συνηθίζαμε να φοράμε φαρδιά φούτερ, γύρω στα δύο νούμερα μεγαλύτερά μας. Οπότε δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι που όλα αυτά τα γελοία fashiontrends επανέρχονται στη μόδα.

Αυτά τα 19 χρόνια ήταν πραγματικά ωραία χρόνια. Γνωρίσαμε πολλούς αγαπημένους πελάτες που σταδιακά έγιναν φίλοι. Δημιουργήσαμε brands που τα είδαμε να μεγαλώνουν με τον καιρό και συνεργαστήκαμε με μερικούς από τους καλύτερους συνεργάτες στην αγορά.

Εντάξει, όσο και εάν ακούγεται κλισέ είναι αλήθεια ότι ακόμη και εάν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω, δεν θα αλλάζαμε τίποτα. Μάθαμε πολλά από τα καλά και τα άσχημα. Και γίναμε καλύτεροι. Γίναμε καλύτερο γραφείο, καλύτεροι συνεργάτες, και καλύτεροι φίλοι. Και πριν κυλήσει το επόμενο δάκρυ… ας ευχηθούμε και στα επόμενα 19 χρόνια!