Επικοινωνία που σχεδιάστηκε με το βλέμμα στους υποψήφιους επενδυτές της βιομηχανίας υαλοπινάκων

ΥΑΛΟΔΟΜΗ

S & Team - Υαλοδομή

Η ιστορία

Η Υαλοδομή είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες υαλοπινάκων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 60 χρόνια ιστορίας. Η εταιρία μάς προσέγγισε, ζητώντας να αναλάβουμε τον σχεδιασμό του εντύπου της καθώς και την επιμέλεια του εταιρικού βίντεο της, εν όψει ενός επαγγελματικού ραντεβού, το οποίο ενδεχομένως να εξελισσόταν σε μία σημαντική συμφωνία.

Yπηρεσίες

Research, Brand Strategy, Τοποθέτηση Brand, Συγγραφή Κειμένων, Φωτογράφιση, Δημιουργία Εντύπου, Σχεδιασμός info graphics, Δημιουργία Video
S & Team -
S & Team -

Το εταιρικό έντυπο & βίντεο

Εξαρχής θέσαμε τον πήχη πολύ ψηλά, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό έντυπο. Έχοντας ως δεδομένο ότι οι φωτογραφίες είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του εταιρικού εντύπου, συνεργαστήκαμε με έναν έμπειρο φωτογράφο για να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα, τον επαγγελματισμό και την ακρίβεια, με την οποία λειτουργεί το εργοστάσιο. Άλλωστε, το εργοστάσιο και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός αποτελούν την ‘ψυχή’ της εταιρίας. Το layout του εντύπου προκύπτει από τη σύνθεση ολοσέλιδων φωτογραφιών και μεγάλων τίτλων που συμπυκνώνουν τις σημαντικές πληροφορίες για την εταιρία. Σε κάθε περίπτωση, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εντύπου είναι η εφαρμογή UV τόσο στον τίτλο του εξωφύλλου όσο και των υπόλοιπων ενοτήτων, μία λεπτομέρεια που παραπέμπει στη διαφάνεια και αίσθηση του γυαλιού. Το βίντεο κινείται στην ίδια γραμμή με το έντυπο, αποτυπώνοντας το μέγεθος, την τεχνολογία και το know-how της εταιρίας. 

S & Team -
S & Team -
S & Team -

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -