Δημιουργικός σχεδιασμός για ένα home brand εικονογραφήσεων & pattern που στοχεύει να βάλει χρώμα στη ζωή μας και να σκορπίσει τη χαρά!

HIP+HEP BRANDING

S & Team - Hip+Hep Branding

Η ιστορία

Το hip + hep γεννήθηκε από την επιθυμία μας να αφήσουμε ελεύθερη τη δημιουργικότητά μας. Αποτελεί ένα home project της S & Team που εμφανίστηκε στη ζωή και στο γραφείο μας για να μας κάνει ευτυχισμένους. Ειδικότητα του; Ο σχεδιασμός pattern και εικονογραφήσεων για υφάσματα και άλλου τύπου επιφάνειες Float with us!

Υπηρεσίες

Έρευνα, Brand Strategy, Τοποθέτηση Brand, Επιλογή Ονόματος, Μελέτη ονόματος προϊόντων, Δημιουργία Tagline, Σχεδιασμός Λογοτύπου, Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, Εικονογράφηση, Website Design, User Experience, Αρχιτεκτονική Περιεχομένου, Προγραμματισμός, Συγγραφή Κειμένων, Υπηρεσίες Content, Social Media
S & Team -
S & Team -

Όνομα, λογότυπο και εταιρική ταυτότητα

Επιλέξαμε το όνομα hip + hep θέλοντας να εκφράσουμε την cool και παιγνιώδη πλευρά της ζωής που πρεσβεύει το brand μας. H αργκό λέξη “hip” πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 1930 στους κύκλους της jazz και ίσως να προέρχεται από τη λέξη “hepτης γλώσσας Wolof. Πλέον, όταν λέμε κάτι “hip” σημαίνει ότι είναι σημερινό και cool. Σημερινό και cool θέλαμε να είναι και το λογότυπό μας και για αυτό προχωρήσαμε σε μια custom χρωματιστή και funτυπογραφία που να αποδίδει άμεσα την αίσθηση της εικονογράφησης.

Δημιουργία pattern και εικονογραφήσεων

Οι εικονογραφήσεις και τα μοτίβα του hip + hep είναι πρωτότυπες δημιουργίες με χαρακτηριστικό στυλ που καλύπτουν διαφορετικές θεματικές: πρόσωπα, ζώα, φύση, αφηρημένα σχέδια, γεωμετρικά στοιχεία και πολλά άλλα. Απευθύνονται σε εταιρείες μόδας (fashion industries), brand και ιδιώτες που θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους με τη home collection. Είτε B2B, είτε B2C, το hip + hep ήρθε για μείνει και να κάνει τη ζωή μας πολύ πιο ευχάριστη και ανάλαφρη!

S & Team -

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Το βασικό όχημα επικοινωνίας για το hip + hep είναι η ιστοσελίδα του. Επομένως, δεν μπορούσαμε παρά να σχεδιάσουμε ένα site χαρούμενο, ευφάνταστο και αισιόδοξο, ακριβώς πάνω στη γραμμή του brand character μας. Οι υπηρεσίες του hip + hep διαχωρίστηκαν σε B2B και B2C με τρόπο σαφή, οι ενότητες διαμορφώθηκαν έχοντας πάντα κατά νου τον πιθανό ενδιαφερόμενο, ενώ η πλοήγηση στο περιεχόμενο και στις διαφορετικές πληροφορίες οργανώθηκε με βασικό κριτήριο την ευκολία και την απλότητα. Τα κείμενα που γράφτηκαν μοιάζουν να είναι η φωνή του ίδιου του hip + hep, ενός φιλικού brand που σου ανεβάζει τη διάθεση!

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -