Βραβεία

Η S&Team στα ΕΒΓΕ 2019

S & Team - Η S&Team στα ΕΒΓΕ 2019

29 Μαρτίου 2019

Μια φωνή, μας ανακοινώνει δια του τηλεφώνου με ιδιαίτερη χαρά, τη διάκρισή μας στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης ‘ΕΒΓΕ’ 2019. Η απονομή των βραβείων, θα γινόταν αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου κληθήκαμε να παρευρεθούμε, ώστε να λάβουμε ό,τι απέσπασε εκείνο το έργο μας που διακρίθηκε. Ο λόγος, για το project BeeNaturalles και τη διάκρισή του στην κατηγορία Συσκευασία Καλλυντικών.

5 Μαΐου 2019 19:15

Προετοιμαστήκαμε, κλείσαμε τα εισιτήριά μας και πετάξαμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να παρευρεθούμε στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης, ώστε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία της απονομής. Βρισκόμαστε πλέον στο αμφιθέατρο και ο χώρος σφύζει από δημιουργικούς ανθρώπους που έφτασαν μέχρι εδώ για να δουν τη δουλειά τους να αναγνωρίζεται. (Μαντέψτε ποιοι είναι ανάμεσά τους)

5 Μαΐου 2019 – 21:00

Η απονομή βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αργούμε να ακούσουμε την ανακοίνωση για το έργο της S&Team. Και ναι. Μόλις λάβαμε ένα ιδιαίτερο τρόπαιο – έπαινο που σίγουρα θα τοποθετήσουμε κάπου… διακριτικά, στο γραφείο μας, για να μας υπενθυμίζει ότι η προσπάθειά μας αποδίδει καρπούς και…ουσιώδη brands! Δεχτήκαμε με χαρά κάθε χειροκρότημα που ακούστηκε στο αμφιθέατρο και μοιράσαμε το δικό μας χειροκρότημα απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες, που αναδείχθηκαν στα φετινά βραβεία. Βεβαίως, το πάρτι που ακολούθησε την απονομή, είχε την τιμητική του.

6 Μαΐου 2019

Επιστρέψαμε στο γραφείο, έχοντας στο μυαλό μας αποτυπωμένες όλες τις στιγμές της τελετής, αλλά και μια αίσθηση χαράς για τον έπαινο που απέσπασε το έργο μας. Επιπλέον, η διάθεσή μας για δημιουργία ενισχύθηκε λίγο παραπάνω. Είμαστε πιο αποφασισμένοι και επικεντρωμένοι στο στόχο μας.

«Να σχεδιάζουμε brands τα οποία δημιουργούν συναισθηματικό δέσιμο με το κοινό τους».

Με μια βασική προϋπόθεση. Να τα σχεδιάζουμε μαζί σας.