Ιστορίες

Brainstorming για την Εκτυπωτική Αξιών

S & Team - Brainstorming για την Εκτυπωτική Αξιών

Γεια σε όλους! Τι κάνετε; Καιρό έχουμε να τα πούμε. Σήμερα είναι Παρασκευή και οι Παρασκευές είναι ημέρες έμπνευσης, οπότε σκεφτήκαμε ότι μπορεί να σας ενδιέφερε να δείτε ένα από τα τελευταία brainstorming moodboards μας.

Όλοι εσείς που μας ακολουθείτε και στο Facebook, μπορεί να είδατε ήδη την αποκάλυψη του νέου λογοτύπου της Εκτυπωτικής Αξιών που αποτελεί προϊόν έμπνευσης του συγκεκριμένου moodboard. Για όλους εσάς που δεν μας ακολουθείτε, θεωρούμε ότι αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή να πατήσετε το like button στη σελίδα μας στο Facebook. Χωρίς καμία πίεση προφανώς. - Ακόμη να το πατήσετε; -

Τέλος πάντων, όπως λέγαμε, το συγκεκριμένο moodboard μάς βοήθησε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την τυπογραφία και τη χρωματική παλέτα της νέας ταυτότητας της Εκτυπωτικής Αξιών. Επίσης, κατά τη διάρκεια του brainstorming αποφασίσαμε ότι το νέο λογότυπο θα ήταν το σύμβολο του ampersand, όχι μόνο για τον ενδιαφέροντα χαρακτήρα του, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η τυπογραφία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τέχνη της εκτύπωσης.

Τώρα έχουμε λίγο μπει στον πειρασμό να σας αποκαλύψουμε περισσότερα σχετικά με το λογότυπο και τη νέα ταυτότητα, αλλά καλύτερα να δείτε μία ολοκληρωμένη εικόνα. Νομίζουμε ή μάλλον είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. Μόλις την ανεβάσουμε στο site μας, θα σας ενημερώσουμε. Μα πού αλλού; Προφανώς μέσω της σελίδας μας στο Facebook.