Ιστορίες

Στη φωτογράφιση της BeeNaturalles

S & Team - Στη φωτογράφιση της BeeNaturalles

Η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα φωτογράφισης και ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί ή μήπως καλύτερα να λέγαμε ‘από πολύ αργά το βράδυ’. Δεν είμαστε πολύ σίγουροι εάν 3:00 π.μ. θεωρείται πρωί ή βράδυ. Σε κάθε περίπτωση, ξυπνήσαμε και ταξιδέψαμε δύο ώρες μέχρι την Εύβοια για τη φωτογράφιση της BeeNaturalles.

Η φωτογράφιση ξεκίνησε από το Μετόχι, μία ορεινή περιοχή της Εύβοιας με φυσικά τοπία εξαιρετικής ομορφιάς. Τόσο η ώρα όσο και το μέρος ήταν ιδανικά για φωτογράφιση. Στη συνέχεια βάλαμε τις φόρμες μελισσοκομίας μας και πήγαμε στο σημείο που διατηρεί αυτήν την περίοδο, τα μελίσσια της η BeeNaturalles. Ήταν φανταστικά, εάν εξαιρέσεις ότι ο Ευάγγελος (το boss) κάποια στιγμή έβγαλε τη μάσκα για να μιλήσει στο τηλέφωνο και τον τσίμπησε μία μέλισσα στα χείλη, και για την υπόλοιπη ημέρα έμοιαζε σαν να έχει κάνει ενέσεις σιλικόνης στο πρόσωπο.

Επόμενη στάση: Το εργαστήριο της BeeNaturalles για τη φωτογράφιση της παραγωγικής διαδικασίας. Τα ρούχα μας έχουν ακόμη τη μυρωδιά του εργαστηρίου.

Περίπου 18 ώρες μετά το ξύπνημά μας στις 3:00 το πρωί (ή το βράδυ, ό,τι προτιμάτε), αφού είχαμε ολοκληρώσει τη φωτογράφιση, επιστρέψαμε στο σπίτι μας, με δύο γεμάτες κάρτες μνήμης και ένα πρησμένο χείλος. Το μάθημα της ημέρας; Το μέλι είναι γλυκό, αλλά οι μέλισσες τσιμπάνε. Άουτς.