Αναδείξαμε το φιλικό και ανθρώπινο χαρακτήρα της επιχείρησης μέσω του επανασχεδιασμού

ΜΑΡΟΥΛΗΣ

S & Team - Μαρούλης

Η ιστορία

Η εταιρεία Μαρούλης, διαθέτει είδη υγιεινής και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή πλακιδίων. Μετά από πολυετή δραστηριότητα στο συγκεκριμένο χώρο, αποφάσισε ότι είναι πλέον καιρός επανατοποθέτησής της στην ελληνική αγορά. Η πρότασή μας αφορούσε rebranding με σκοπό την προβολή των αξιών και της φιλοσοφίας της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας το δρόμο για μια ‘νέα εποχή’ που θα αναδείκνυε το νέο ‘πρόσωπο’ της εταιρείας.

Yπηρεσίες

Research, Brand Strategy, Τοποθέτηση Brand, Σχεδιασμός Λογοτύπου, Σχεδιασμός Εικονογραμμάτων, Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας, Συγγραφή Κειμένων, Σχεδιασμός Εντύπου
S & Team -
S & Team -

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα

Η έρευνά μας γύρω από το σχεδιασμό των χαρακτηριστικών ενός λογοτύπου που θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία και το είδος των προϊόντων της, μας ώθησε να σχεδιάσουμε ένα γραμμικό λιτό σήμα, με περιεχόμενα που συνδυάζονται στο ‘σώμα’ ενός τετραγώνου. Τα περιεχόμενα αυτά, είναι το αρχικό «Μ» της επωνυμίας, το σχήμα του πλακακιού και η μεσαία καμπύλη που αφορά στα είδη υγιεινής. Επιπλέον, η καμπύλη στο κέντρο του σήματος, μοιάζει με χαμόγελο. Με τον τρόπο αυτό, επιχειρήσαμε να βγάλουμε προς τα έξω, τη φιλικότητα που διακρίνει τους ανθρώπους της εταιρείας. Χρησιμοποιήθηκαν έντονο μπλε και λευκό χρώμα, τόσο ώστε να τονιστεί το αντικείμενο ενασχόλησης της επιχείρησης. Επιπλέον, δημιουργήσαμε την εταιρική ταυτότητα για την επιχείρηση, φτιάχνοντας επαγγελματικές κάρτες –οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με λαμινάρισμα, ειδικά χαρτιά και εκτύπωση μεταξοτυπίας– φακέλους, επιστολόχαρτα και σήμανση για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία. Επιπλέον δημιουργήσαμε εταιρικό έντυπο, βασισμένο στην εταιρική ταυτότητα.

S & Team -
S & Team -
S & Team - Δημιουργία λογοτύπου για είδη υγιεινής
S & Team - Δημιουργία λογοτύπου για είδη υγιεινής
S & Team - Δημιουργία λογοτύπου για είδη υγιεινής