Σχεδιασμός ενός brand ασφάλειας αυτοκινήτων με την αξιοπιστία να αποδίδεται με φρέσκο και ζωηρό ύφος

INSURANCE GEENIE

S & Team - Insurance Geenie

Η ιστορία

Όταν γνωστή ασφαλιστική εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει το έργο της παρέχοντας νέες υπηρεσίες ασφάλειας αυτοκινήτων, απευθύνθηκε στο γραφείο μας αναζητώντας μια σχεδιαστική προσέγγιση που θα αποτυπώνει την αξιοπιστία του brand με έναν σύγχρονο και παιχνιδιάρικο τρόπο.

Υπηρεσίες

Research, Brand Strategy, Σχεδιασμός Λογοτύπου, Copy Writing, Εικαστική επιμέλεια website, Δημιουργία Icon
S & Team -
S & Team -

Το λογότυπο και η οπτική ταυτότητα

Το γραφείο μας προχώρησε στον σχεδιασμό λογοτύπου με σεβασμό προς τις κατευθυντήριες γραμμές του συνεργαζόμενου brand: διατηρήσαμε τον περιγραφικό χαρακτήρα του Insurance Geenie και δημιουργήσαμε ένα αραβικό τζίνι αλλά… με τσαχπινιά! Πάνω στο χαρακτηριστικό τουρμπάνι, αντικαταστήσαμε το αναμενόμενο διαμάντι με το σύμβολο της ασπίδας, σηματοδοτώντας έτσι την προστασία και την ασφάλεια. Στη χρωματική μας παλέτα, προσθέσαμε το πράσινο δίπλα στο κλασικό μπλε των ασφαλιστικών εταιρειών ενώ χρησιμοποιήσαμε contemporary και παιχνιδιάρικη τυπογραφία στοχεύοντας σε ένα πιο φρέσκο ύφος.

Οπτική αναβάθμιση ιστοσελίδας

Επόμενο βήμα μας, η εικαστική επιμέλεια της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας. Το τζίνι του λογοτύπου «ζωντάνεψε» με μια εμπλουτισμένη γκάμα εκφράσεων, νέοι χαρακτήρες και μαγικά στοιχεία προστέθηκαν μέσω icon, ενώ ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα λεκτικά έδωσαν φωνή στο Insurance Geenie για να απευθυνθεί στους πελάτες του. Στόχος μας; Η συνεργασία των εικαστικών και λεκτικών στοιχείων για την καλύτερη επικοινωνία της εταιρείας με το κοινό του.

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -