Δημιουργία εκθεσιακού περιπτέρου με μια μεγάλη δόση καφέ

SCARLET’S COFFEE

S & Team - Scarlet’s Coffee

Η ιστορία

Η εταιρία Scarlet, με 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή εκλεκτού καφέ, μας προσέγγισε για να δημιουργήσουμε ένα εκθεσιακό περίπτερο, με στόχο την προσέλκυση πελατών για private label ετικέτα. Ήπιαμε έναν διπλό espresso και ξεκινήσαμε.

Το περίπτερο

Ξεκινήσαμε την έρευνα ως προς την δυναμική της εταιρίας, και με πιο τρόπο θα πείθαμε κατευθείαν τον μελλοντικό συνεργάτη, ώστε να εμπιστευθεί την Scarlet για την παραγωγή δικού του χαρμανιού για την ετικέτα του. Τα ευρήματα, 50 χρόνια λειτουργίας, 1000 τετραγωνικά εγκαταστάσεις, παραγωγική δυνατότητα άνω των 5 τόνων ημερησίως, σταθερή διαθεσιμότητα και εισαγωγή από 20 χώρες. Η εταιρία είναι το κέντρο του καφέ, ο ίδιος ο κόκκος. Αποτυπώσαμε μέσα από το σχέδιο του περιπτέρου και τις τομές στην κατασκευή του, τις τομές ενός κόκκου καφέ.
Θέλαμε ο επισκέπτης να νοιώθει ότι μπαίνει μέσα σε έναν κόκκο, και απολαμβάνει την φρεσκάδα και την δυνατή μυρωδιά του καφέ. Δημιουργήσαμε λογότυπο Private Label Coffee, για να δώσουμε την έμφαση που πρέπει, κρατήσαμε craft τα χρώματα για την φυσικότητα του καφέ, και παίξαμε με τις τομές και τα φώτα για να δείξουμε την δυναμική που έχει ως προϊόν ο καφές.  

Yπηρεσίες

Research, Stand Design
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -