Σειρά συσκευασιών καλλυντικών που προϊδεάζει για την αγνότητα και ποιότητα του περιεχομένου της

VEROLIVE

S & Team - Verolive

Η ιστορία

Η Verolive είναι μία κρητική οικογενειακή επιχείρηση βιολογικών καλλυντικών προϊόντων με ελαιόλαδο. Πριν μερικά χρόνια, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της δεύτερης γενιάς, η οποία έδωσε μία καινούργια οπτική και άνοιξε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Κατά κάποιο τρόπο, η παλιά εικόνα κρατούσε την εταιρία πίσω, και η οπτική ταυτότητα έπρεπε να αλλάξει και να αντανακλά πλέον την εξέλιξη του brand. Έτσι ξεκίνησε ο σχεδιασμός συσκευασίας καλλυντικών.

Yπηρεσίες

Research, Brand Strategy, Τοποθέτηση Brand, Σχεδιασμός Λογοτύπου, Σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων, Σχεδιασμός Εικονογραμμάτων, Social Media, Φωτογράφιση, Δημιουργία Εντύπου
S & Team -
S & Team -

Το λογότυπο

Η Verolive μάς εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Ο σχεδιασμός συσκευασίας καλλυντικών απαιτεί σωστή προσέγγιση και σε κάθε περίπτωση, γνωρίζουμε πώς να οριοθετούμε τη δημιουργική σκέψη μας. Από την αρχή είχαμε αντιληφθεί ότι ο σχεδιασμός του νέου λογοτύπου θα έπρεπε να περιλαμβάνει την ελιά για να συνδέεται με το παλιό λογότυπο, ακόμη κι αν αυτό το κάναμε τελικά με έναν αρκετά αφαιρετικό τρόπο. Η πρόθεσή μας, άλλωστε, ήταν να αποτυπώσουμε με κάποιον τρόπο τον φρέσκο αέρα που έφερε η νέα γενιά στην επιχείρηση. Τα χρώματα που χρησιμοποιήσαμε λειτουργούν ως αναφορά στο βασικό συστατικό των προϊόντων, την ελιά.

Η συσκευασία

Όσον αφορά τον σχεδιασμό των συσκευασιών, χρησιμοποιήσαμε αρκετά το λευκό χρώμα, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα. Με δεδομένο, την πληθώρα πληροφοριών που έπρεπε να εντάξουμε στην συσκευασία και προκειμένου να αποφύγουμε τη συσσώρευση πολύ κειμένου που θα δυσκόλευε την αναγνωσιμότητα, χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικά είδη γραμματοσειρών. Καταφέραμε να σχεδιάσουμε μία σειρά συσκευασιών που «μιλάει» για την ποιότητα των προϊόντων και μπορεί να σταθεί το ίδιο καλά σε ένα κατάστημα όσο και σε ένα ράφι προϊόντων spa.

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -

Testimonial

Μέσα από τη συνεργασία μας με την S & Team πετύχαμε το re-branding, που οραματιζόμασταν και μπήκαμε σε έναν νέο κόσμο, τον κόσμο της minimal αισθητικής, άγνωστος μέχρι τότε για τα τοπικά δεδομένα. 
Από την πρώτη κιόλας επικοινωνία, μας κέρδισαν με την αμεσότητα του λόγου τους

και αυτό ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη συνεργασία μας.

Έπεται και συνέχεια με projects εν εξελίξει.

Γιάννης Τζωρτζακάκης
CEO, Cretanbeing, Verolive