Νέος σχεδιασμός για συσκευασία καφέ, που φέρνει την παράδοση στο σήμερα

NEKTAR ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

S & Team - Nektar Συσκευασία

Η ιστορία

Για την Nektar ο καφές είναι οικογενειακή υπόθεση. Ακολουθώντας την επιτυχημένη οικογενειακή συνταγή από το 1951, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και εμπιστοσύνη των πιο απαιτητικών καταναλωτών καφέ. Η εταιρεία επιθυμούσε να αλλάξει την εικόνα της έτσι ώστε να αντικατοπτρίζονται σε αυτήν οι αξίες και η άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Αναλάβαμε να σχεδιάσουμε την επανατοποθέτηση του brand Nektar με στόχο να αναδείξουμε την παράδοση σε συνδυασμό με τις καινοτόμες ιδέες που απαιτεί η σημερινή εποχή.

Υπηρεσίες

Έρευνα, Στρατηγική, Τοποθέτηση Προϊόντος, Σχεδιασμός Συσκευασίας, Σχεδιασμός εικονιδίων. Brand Strategy σε συνεργασία με την Ολυμπία Αϊβάζη.
S & Team -
S & Team -

Συσκευασία

Το ζητούμενο ήταν να αναδείξουμε τις βασικές αξίες της Nektar όπως η φιλικότητα, η παράδοση, η οικογένεια, μέσα από ένα μοντέρνο, καθαρό και ουσιαστικό σχεδιασμό.
Για να ξεχωρίσουμε σε μια παραδοσιακά συντηρητική αγορά όπως αυτή του Ελληνικού καφέ, επιλέξαμε μια λευκή συσκευασία, πάνω στην οποία αποτυπώνεται η παράδοση μέσα από τις ασπρόμαυρες οικογενειακές φωτογραφίες ενώ ο αφαιρετικός σχεδιασμός του κόκκου καφέ, δημιουργεί ένα έντονο iconic στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αντικατοπτρίζει τον σύγχρονο χαρακτήρα του brand. Επιπλέον η εναλλαγή χρωμάτων βοηθάει στον διαχωρισμό της σειράς των προϊόντων.

S & Team -
S & Team -
S & Team -
S & Team -